(Colruyt)
Ingrediënten (voor 4 personen):- 150 g pancetta
- 150 g feta
- 1 kleine meloen (Piel de Sapo)
- 1/2 venkel
- het sap van 1/2 roze pompelmoes
- 1 rode ui
- 4 el olijfolie
- 1 koffielepel roze bessen
- peper en zout
Voorbereiding:
- Snij de venkel in fijne reepjes.
- Snij de meloen in 4 gelijke delen, verwijder de pitjes, snij de schil eraf (hou die wel bij) en snij het vruchtvlees in gelijke blokjes.
- Snipper de rode ui fijn.
- Meng de olijfolie met het pompelmoessap en roer er de meloen, de roze bessen, de ui en de venkel onder. Kruid naar smaak met peper en zout en laat 1 uur marineren in de koelkast.
Bereiding (5 min):
- Verkruimel de feta en meng onder de meloenmengeling. Verdeel over de 4 stukken meloenschil.
- Schik de pancetta op de meloenmengeling.
Afwerking:
Dien onmiddellijk op en geef er een stukje brood bij.
Begeleidende wijn:
Tarapaca Sauvignon Blanc
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten