dinsdag 11 maart 2008

Volkoren tagliatelle met Spaanse peper en kerstomatensaus

Stond op een pakje Soubry-deegwaren...

Ingrediënten voor 3 personen:
- 375 g volkoren tagliatelli
- 4 el olijfolie
- 250 g kerstomaten
- 1 el pesto
- 2 uitjes in fijne ringen
- 1 fijngehakte rode Spaanse peper
- 2 fijngehakte knoflookteentjes
- 1 el balsamicoazijn
- 4 el room
- basilicum
- geraspte parmezaanse kaas
- peper en zout

Bereidingswijze:
- Snijd de tomaten middendoor, bedek met pesto en bak gedurende 10 min in een voorverwarmde oven op 200°C.
- Verhit de olijfolie en laat de uitjes, Spaanse peper en knoflook gedurende 2 min bakken.
- Breng op smaak met peper en zout.
- Neem van het vuur, voeg de balsamicoazijn en de room toe.
- Kook intussen de pasta.
- Meng de pasta onder het uienmengsel.
- Doe er voorzichtig de tomaten bij.
- Werk af met basilicum en parmezaanse kaas.

Geen opmerkingen: