vrijdag 19 september 2008

Brochettes met Mexicaanse roomsaus

ook van Campina

Ingrediënten (voor 4 personen):
- 500 g biefstuk
- 2 potjes zure room (250 ml)
- olijfolie
- 1 aubergine
- 1 ui
- 1 courgette
- 2 tomaten
- 2 rode paprika's
- bakje champignons
- 2 teentjes knoflook
- 1 tl chilipoeder
- 1 tl komijnpoeder

Bereiding:
- snij de champignons en 1 paprika in dikke plakken
- pel de tomaten en snij de rest van de groenten in kleine stukjes
- snij de ajuin in fijne plakjes, en fruit die samen met de geperste look in hete olijfolie
- voeg na enkele minuten de groenten toe
- laat die 10 min stoven zonder deksel
- breng op smaak met peper, zout, chili en komijn, en voeg de room toe
- maak kleine brochettes met stukjes vlees en de plakken champginons en paprika
- schroei die dicht in een hete pan of grillpan
- doe de warme saus op bordjes en leg er een brochette bovenop
- wilde rijst smaakt hier fantastisch bij
-

Geen opmerkingen: